1.1 C
Lukavica

Источно Сарајево домаћин Фестивала меда и љековитог биља

У ресторану “Кула” у Источној Илиџи, у склопу комплекса “Источник”, 15. и 16. септембра ће се одржати први Фестивал меда и љековитог биља који ће трајати у периоду од 10:00 до 20:00 часова.

Шеф ресторана “Кула” Игор Јанковић рекао је да је са 1. Међународног фестивала вина и гастрономије, који је одржан прошле године, из Источног Сарајева отишла веома лијепа слика, коју су одаслали учесници из више земаља региона, Србије, Црне Горе, Македоније, као и домаћи винари и гастрономи из БиХ, те да очекује да ће иста слика бити послата и са овог фестивала.

Он је изразио наду да ће овогодишњи одзив учесника фестивала ове манифестације обезбиједити да Фестивал меда и љековитог биља у Источном Сарајеву у наредном периоду доживи пуни процват и олакша повезивање произвођача и потрошача, као и пословних субјеката ове регије.

Циљ овог фестивала најављен је као промоција малих, великих, домаћих и страних произвођача меда и љековитог биља, као и представљање ових, за наше крајеве, традиоционалних производа широј публици.

А мали дио атмосфере са прошлогодишњег 1. Међународног фестивала вина и гастрономије можете погледати у галерији.

ПОСЉЕДЊЕ ОБЈАВЕ