3.1 C
Lukavica

Категоризација и развој путне мреже у надлежности јединица локалне самоуправе

У сали општине Источна Илиџа 16.11.2017. године у оквиру „Система обуке за запослене у јединицама локалне самоуправе“, Министарство управе и локалне самоуправе и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске организовале су обуку на тему “Категоризација и развој путне мреже у надлежности јединица локалне самоуправе“.

Извођачи обуке су били: професор са Саобраћајног факултета у Београду, проф. др Крсто Липовац, као и представници Агенције за безбједност саобраћаја.

Обука је намјењена начелницима одјељења у чијем дјелокругу рада су послови пројектовања и грађења, те службеницима у јединицама локалне самоуправе Републике Српске који се баве пословима саобраћаја, односно стамбено – комуналним пословима.

Учесници ове обуке су били представници Града Источно Сарајево, општине Источна Илиџа, општине Источно Ново Сарајево, општине Источни Стари Град, општине Пале, општине Рогатица, општине Соколац, општине Трново, општине Фоча, општине Калиновик, општине Вишеград, општине Чајниче, општине Хан Пијесак, општине Рудо, општине Ново Горажде и општине Власеница.

 

ПОСЉЕДЊЕ ОБЈАВЕ