1.1 C
Lukavica

Начелник Полицијске управе Источно Сарајево у посјети општини Источна Илиџа

Начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић и руководство општине одржали су данас радни састанак са новим руководством Полицијске управе Источно Сарајево са циљем унапређења стања безбједности на подручју ове локалне заједнице.

Начелник Полицијске управе Источно Сарајево Бранимир Шеховац упознао је начелника Божовића да је Полицијска станица Источна Илиџа сада у потпуности функционално успостављена и да већ оперативно дјелује. Проблем недостатка полицијских службеника који покривају ову територију је евидентан, обзиром на чињеницу да се на њеној територији дешава већи број кривичних дјела у односу на Полицијску станицу Источно Ново Сарајево, али постоје обећања Министарства унутрашњих послова о скором попуњавању.

Оба Начелника су закључила да је неопходно изнаћи рационално рјешење за смјештај ове Полицијеске станице како би се ставила тачка и на тај проблем. Начелник Божовић је упознао руководство Полицијске управе Источно Сарајево о досадашњим корацима који су рађени у циљу рјешавања адекватног простора за Полицијску станицу Источна Илиџа и сигуран је да ће се тај посао брзо ријешити, а уколико постоји потраба за брзим рјешавањем Начелник је истакао да је спреман обезбједити изнајмљивање адекватних просторија до трајног рјешавања.

ПОСЉЕДЊЕ ОБЈАВЕ