4.1 C
Lukavica

“Наши студенти о нама” – промотивни видео студената Електротехничког факултета Источно Сарајево

На Универзитету у Источном Сарајеву у току је припрема за упис студената у школску 2020/2021. годину. С обзиром на околности изазване панедмијом вируса корона и немогућност директног представљања рада Универзитета матурантима средњих школа, покренута је онлајн кампања под називом „Студирај код куће“.

Електротехнички факултет Универзитета у Источном Сарајеву има бројне предности у односу на техничке факултете у окружењу. Тога су свјесни и студенти овог факултета, који су се придружили промоцији и из свог угла објаснили будућим студентима зашто да одаберу ЕТФ. У снимцима које су направили сами, мобилним телефонима и дигиталним фотоапаратима, говорили су о студирању на ЕТФ-у, из своје перспективе и искуства. Порука ових младих, успјешних људи је јасна: студирајте код куће, студирајте на Електротехничком факултету Универзитета у Источном Сарајеву!

Разлога је много: од стручног и властитог наставног кадра који пружа врхунско образовање студентима, савремених учионица и лабораторија, могућности размјене студената, усклађености са најновијим технологијама, до блиске сарадње са привредом и индустријом и оног најважнијег, бројних могућности за запослење након завршеног студија.

Више информација у промотивном видеу студената Електротехничког факултета.

 

ПОСЉЕДЊЕ ОБЈАВЕ