23 C
Lukavica

ОМЛАДИНСКА БАНКА ИСТОЧНА ИЛИЏА – I ПОЗИВ ЗА МЛАДЕ 2021.

Омладинска банка Источна Илиџа позива младе да пишу пројекте и микробизнисе од 15.02. до 12.03.2020. године.

Ако имаш од 17 до 35 година, добру идеју и желиш да покренеш и реализујеш пројекте од друштвеног значаја, Омладинска банка ће те подржати у износу од 500 КМ до 1.500 КМ.

Детаљни критерији у вези са реализацијом пројеката младих и шта то Омладинска банка подржава погледај на страници lonac.pro.

(https://www.lonac.pro/topic/pozivi-za-projekte?utm_source=Lonac_naslovna&utm_medium=Naslovna_tema_4.4.&utm_campaign=Pozivi_za_projekte&utm_term=Pozivi_za_projekte&utm_content=Tema)

Укупан фонд I позива за пројекте младих из Источне Илиџе износи 7.500 КМ.

За младе предузетнике и предузетнице од 18 до 35 година, Омладинска банка је обезбиједила и подршку за регистрацију с.п. или комерцијалног пољопривредног газдинства у износу од 500 КМ до 2.000 КМ.

Детаљни критерији за микробизнисе и шта то Омладинска банка подржава погледај на страници lonac.pro.

(https://www.lonac.pro/topic/pozivi-za-biznise?utm_soure=Lonac_naslovna&utm_medium=Naslovna_tema_4.4.&utm_campaign=Pozivi_za_biznise&utm_term=Pozivi_za_biznise&utm_content=Tema)

Укупан фонд I позива за микробизнисе из Источне Илиџе је 2.000 КМ.

Прочитај и информиши се више на Facebook страници Омладинске банке Источна Илиџа коју воде чланице и чланови Одбора https://www.facebook.com/omladinskabankaistocnailidza.

 

ПОСЉЕДЊЕ ОБЈАВЕ