3.1 C
Lukavica

Представници компаније ДМ са начелником Божовићем обишли потенцијалне локације за изградњу пословног објекта ове компаније

Начелник општине Источна Илиџа, Маринко Божовић, упознао је представника компаније ДМ, задуженог за експанзију и инвестиције, господина Селвера Спаху, са потенцијалним локацијама за изградњу пословних објеката у Источној Илиџи.

“Припремили смо седам потенцијалних локација које испуњавају услове за долазак једне овакве компаније на нашу општину. Три локације су позициониране на улицу Касиндолског батаљона, три на Равногорску и једна на улицу Иве Андрића и све су скоро једнако атрактивне”, истакао је Божовић.

Он додаје да имају намјеру да приближе општину инвеститорима и прикажу своје предности и потенцијале, што се већ сада сигурно примијети.

“Мислим да тренутно на простору сарајевске регије нема општине која има двије локација које имају одличан приступ на магистрални пут, да нису плавно земљиште, потребну инфраструктуру и велике површине земљишта преко 30000м² које су неопходне оваквим инвеститорима, а у Источној Илиџи их има и више од седам”, каже Божовић.

Намјера инвеститора је да прави пословни објекат од 20000м² који би био продајног и складишног карактера.

ПОСЉЕДЊЕ ОБЈАВЕ