23 C
Lukavica

Привреда и друштвене дјелатности - Начелник одјељења

Бојан Драгић

Бојан Драгић, рођен 29. 3. 1985. године у Сарајеву, основну и средњу школу завршио у Источном Сарајеву, а по занимању је дипломирани економиста. Приправнички стаж одрадио у фирми Компекс у Источном Сарајеву, а након тога волонтирао годину дана у Скупштини Града Источно Сарајево. Запошљава се 2016. године у Кабинету Начелника општине Источна Илиџа на пословима Самосталног стручног сарадника за развој и информисање, редизајнирао је страницу општине и побољшао сарадњу са медијима и информисањем о активностима и раду општине. Од априла 2021. године је Начелник одјељења за Привреду и друштвене дјелатности. 

Завршио је Политичку академију Friedrich Ebert Stiftung, и учесник је многих едукација и семинара. Успјешно је завршио имплементацију пројеката Дијалог за будућност, учествовао у изради локалних дијалошких платформи у организацији Центра за промоцију цивилног друштва. Учествовао у организацији Удружења изборних званичника у БиХ у укључивању младих људи у јавни живот на локалном нову у БиХ.  

Посједује цертификат за интерног провјеривача система менаџмента квалитетом (ISO 9001:2015) те цертификат за ЕУ фондове и ЕУ пројекте сa нагласком на састављање логичке матрице пројеката. 

Контакт телефон: +387 57 316 026
Телефон, факс: +387 57 316 026
Е-маил: privreda@istocnailidza.net