4.1 C
Lukavica

Радно вријеме угоститељских објеката за вријеме предстојећих празника

Због великог броја упита наших суграђана у вези са радним временом угоститељских објеката за вријеме предстојећих празника обавјештавамо вас да је ово питање регулисано примјеном актуелних епидемиолошких мјера Републичког штаба за ванредне ситуације РС, које су на снази већ извјесно вријеме.

У складу са Закључком о сповођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона (COVID-19) у Републици Српској од 21. 12. 2020. године, до 15. 1. 2021. године ограничава се радно вријеме у периоду од 06.00 до 22.00 часа: свим врстама угоститељских објеката за исхрану и пиће, без обзира да ли послују самостално или у оквиру других објеката у којима се обавља привредна дјелатност (бензинске пумпне станице, објекти за смјештај и др.). Овим Закључком се, такође, забрањују сва јавна окупљања у групама већим од 50 лица, музика уживо у угоститељским објектима за смјештај, исхрану и пиће, као и сва приватна окупљања у групама већим од 10 људи.

О овим, али и другим мјерама Републичког штаба за ванредне ситуације РС, можете се упознати детаљније на сљедећем линку: Закључак Републичког штаба од 21. 12. 2020. године

ПОСЉЕДЊЕ ОБЈАВЕ