4.1 C
Lukavica

Јавни позив за додјелу награда и признања

На основу Одлуке о додјели награда и признања  број: 02-023-209/07. од 29.03.2007. године, Скупштина општине Источна Илиџа објављује:

 

 Ј  А  В  Н  И      П  О  З  И  В

 

       Позивамо сва заинтересована правна и физичка лица са подручја oпштине Источна Илиџа да могу доставити своје иницијативе за додјелу награда и признања, поводом 6. маја Ђурђевдан-Слава oпштине Источна Илиџа.

            Одлуком о признањима oпштине Источна Илиџа установљене су сљедеће награде и признања:

  1. Повeља општине Источна Илиџа

 Ова награда је највише признање Општине, а додјељује се за изузетан рад и дјела која су од општег значаја за развој друштвене заједнице у свим областима стваралаштва.

  1. Плакета општине Источна Илиџа

 Ова награда је признање које Општина додјељује за врхунске резултате и успјехе у области привреде, науке, културе, умјетности и спорта, те за изузетан допринос у развоју Општине и његовању добрих односа са другим општинама.

  1. Захвалница општине Источна Илиџа

Ова награда је признање које Општина додјељује за учињено хумано дјело, пожртвованост у спасавању људи и имовине, за изузетан допринос у хуманитарним и добротворним акцијама и за друга учињена дјела која доприносе срећнијем и хуманијем живљењу.

Иницијативе морају да буду достављене са образлозењем и биографијом за физичка лица, односно са референсама за правна лица.

Иницијативе доставити Скупштини oпштине Источна Илиџа – Комисија за награде и признања, на адресу: Улица Војводе Радомира Путника број 2,  71 123 Источна Илиџа.

 Jавни позив отворен је oд 1.4 до 15.4.2019.године.  

                                                                                             

                                                                                                   

                                                                                    ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ                                                                                        ОПШТИНЕ ИСТОЧНА ИЛИЏА                                                                                     Раде Ћосовић дипл. инж. маш.

ПОСЉЕДЊЕ ОБЈАВЕ