1.1 C
Lukavica

Јавни позив за додјелу награда и признања

На основу Одлуке о додјели награда и признања  број: 02-023-209/07. од 29.03.2007. године, Скупштина општине Источна Илиџа објављује:

 

Ј  А  В  Н  И      П  О  З  И  В

 

      Позивамо сва заинтересована правна и физичка лица са подручја Општине Источна Илиџа да могу доставити своје иницијативе за додјелу награда и признања, поводом 6. маја Ђурђевдан-Слава Општине Источна Илиџа.

            Одлуком о признањима Општине Источна Илиџа установљене су сљедеће награде и признања:

  1. Повeља општине Источна Илиџа

 

Ова награда је највише признање Општине, а додјељује се за изузетан рад и дјела која су од општег значаја за развој друштвене заједнице у свим областима стваралаштва.

 

  1. Плакета општине Источна Илиџа

 

Ова награда је признање које Општина додјељује за врхунске резултате и успјехе у области привреде, науке, културе, умјетности и спорта, те за изузетан допринос у развоју Општине и његовању добрих односа са другим општинама.

 

  1. Захвалница општине Источна Илиџа

 

Ова награда је признање које Општина додјељује за учињено хумано дјело, пожртвованост у спасавању људи и имовине, за изузетан допринос у хуманитарним и добротворним акцијама и за друга учињена дјела која доприносе срећнијем и хуманијем живљењу.

Иницијативе морају да буду достављене са образлозењем и биографијом за физичка лица ,односно са референсама за правна  лица.

Иницијативе доставити Скупштини Општине Источна Илиџа – Комисија за награде и признања, на адресу: Улица Војводе Радомира Путника број 2,  71 123 Источна Илиџа.

 

 Jавни позив отворен је oд 01.04 до 15.04.2018.године. 

 

ПОСЉЕДЊЕ ОБЈАВЕ