1.1 C
Lukavica

Јавни позив за достављање иницијатива за додјелу награда и признања поводом Ђурђевдана – славе Општине Источна Илиџа

Број: 02-012-585/21.
Датум: 09.04.2021. године.

На основу Одлуке о додјели награда и признања број: 02-023-209/07. од 29.03.2007. године, Скупштина општине Источна Илиџа објављује:

 

Ј А В Н И П О З И В

Позивамо сва заинтересована правна и физичка лица са подручја oпштине Источна Илиџа да могу доставити своје иницијативе за додјелу награда и признања, поводом 6. маја Ђурђевдан-Слава oпштине Источна Илиџа.

Одлуком о признањима oпштине Источна Илиџа установљене су сљедеће награде и признања:


1. Повeља општине Источна Илиџа
Ова награда је највише признање Општине, а додјељује се за изузетан рад и дјела која су од општег значаја за развој друштвене заједнице у свим областима стваралаштва.


2. Плакета општине Источна Илиџа
Ова награда је признање које Општина додјељује за врхунске резултате и успјехе у области привреде, науке, културе, умјетности и спорта, те за изузетан допринос у развоју Општине и његовању добрих односа са другим општинама.


3. Захвалница општине Источна Илиџа
Ова награда је признање које Општина додјељује за учињено хумано дјело, пожртвованост у спасавању људи и имовине, за изузетан допринос у хуманитарним и добротворним акцијама и за друга учињена дјела која доприносе срећнијем и хуманијем
живљењу.


Иницијативе морају да буду достављене са образложењем и биографијом за физичкалица, односно са референсама за правна лица.

Иницијативе доставити Скупштини oпштине Источна Илиџа – Комисија за награде и признања, на адресу: Улица Војводе Радомира Путника број 2, 71 123 Источна Илиџа.

Jавни позив отворен је oд 09.04. до 18.04.2021.године.

 

ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ

ОПШТИНЕ ИСТОЧНА ИЛИЏА

 

Раде Ћосовић

ПОСЉЕДЊЕ ОБЈАВЕ