4.1 C
Lukavica

Јавни позив за учешће у инкубатору пословних идеја (YEP)

        Општина Источна Илиџа и Пројекат запошљавања младих (YEP), који се реализује уз подршку Владе Швајцарске, позивају заинтересоване особе настањене на подручју општине Источна Илиџа да се пријаве за учешће у програму подршке предузетништву кроз „YEP“ Инкубатор пословних идеја. Кроз инкубатор „YEP“ и општина Источна Илиџа учесницима осигуравају подршку у јачању личних предузетничких капацитета, развоју модела и пословног плана за свој подухват, техничкој имплеметацији и/или услуга те мнторство у регистрацији и развоју бизниса. На крају процеса инкубације, полазници ће своје бизнисе представити стручној комисији. Пословним подухватима који добију позитивну оцјену биће понуђен пакет подршке који укључује инвестициона средства за покретање бизниса те менторску подршку у областима у којим за то идентификује  потреба.

       Пријаве се могу поднети у периоду од 25.01-26.02.2018. године, попуњавањем одговарајућег пријавног формулара за пословне идеје „YEP“ инкубатора. Попуњени образац и пратећа документа могу се доставити у писаној или електронској форми.

      Писмена пријава се подноси на протокол  у општини Источна Илиџа, насловљено  

„ Инкубатор пословних идеја (YEP), за кабинет Начелника општине Источна Илиџа“ 

,док се електронска пријава може послати на адресу е-поште sefkabineta@istocnailidza.net  . За било који од два понуђена начина подношења пријаве важно је да обезбједите да је апликациони формулар попуњен у потпуности или да нема недостајућих информација.

Документи:

Формулар за пријаву на јавни конкурс можете преузети овдје,

Јавни позив за учешће у (YEP) инкубатору пословних идеја можете преузети овдје.

ПОСЉЕДЊЕ ОБЈАВЕ