1.1 C
Lukavica

Јавни позив за учешће у aкцелератор програму

Развојна агенција Републике Српске расписала је 10. фебруара 2020. године јавни позив за учешће у aкцелератор програму који ће се проводити на подручју Источног Сарајева.

Програм је намијењен почетницима у пословању, који желе да што прије пронађу тржиште за своје производе/услуге. 

Позив је отворен за све креативне особе са подручја Републике Српске/БиХ које имају иновативне пословне идеје и намјеру да оснују предузеће у РС током акцелератор програма или већ имају регистровано предузеће не старије од 18 мјесеци.

Кандидати се могу пријавити као самостални подносиоци или као тим. Пословне идеје које се односе на трговину, угоститељство, игре на срећу, финансијско посредовање, неће бити разматране.

Сви заинтересовани се могу пријавити путем обрасца који могу пронаћи на веб страници Развојне агенције Републике Српске http://rars-msp.org/sr/item/n1276 и Предузетничком порталу Републике Српске http://www.preduzetnickiportalsrpske.net/36661/

Попуњен образац потребно је доставити на e-mail: info@rars-msp.org најкасније до 10. марта 2020. године са назнаком „Пријава за учешће у акцелератор програму“. 

Програм се организује у сарадњи са Универзитетом у Источном Сарајеву – ОЈ Економски факултет Пале, Заводом за запошљавање Републике Српске, Градском развојном агенцијом Источно Сарајево, те општинама Источна Илиџа, Пале, Источно Ново Сарајево, Трново, Соколац и Источни Стари Град.

 

ПОСЉЕДЊЕ ОБЈАВЕ