9.9 C
Lukavica

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ИЗБОР НАЈЉЕПШЕГ ДВОРИШТА, БАЛКОНА И ИЗЛОГА

Источно Сарајево, 9. 9. 2019. године

ЈАВНИ ПОЗИВ

ЗА ИЗБОР НАЈЉЕПШЕГ ДВОРИШТА, БАЛКОНА И ИЗЛОГА

Удружење грађана „ПРОБУДИ СЕ“ Источно Сарајево, поводом Сајма хране, пића, пољопривреде и предузетништва „Дани тикве“ који ће се одржати 5. и 6. октобра 2019. године, позива сво заинтересовано становништво општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево да се пријаве за избор најљепшег дворишта, балкона и излога. Циљ конкурса је да се подстакну грађане да уреде своју околину и тако допринесу љепшем изгледу Источног Сарајева.

При избору ће се вредновати креативност, разноликост биљака, боја, избор и међусобно слагање цвијећа које на тај начин истиче своју љепоту, додатни садржаји и општи изглед. Обавезни дио декора мора бити једна или више тикава које ће својим квалитетом и лијепим изгледом симболизовати манифестацију.

Изабраће се 3 најљепша дворишта, 3 најљепша балкона и 3 излога. Прва награда је 100,00 КМ за сваку од категорија.

Избор ће вршити Комисија која ће обићи све оне који се пријаве и одабрати најљепше, а проглашење побједника ће бити 5. октобра 2019. године.

Своје пријаве упутити писмено на асдресу удружења или путем „Facebook-а“ или усмено на телефоне: 057 316 026 (за општину Источна Илиџа) и 065 654 479 (за општину Источно Ново Сарајево).

ЛИНК ЗА ПРИЈАВУ!

ПРОБУДИМО СЕ СВИ ЗАЈЕДНО И УЉЕПШАЈМО СВОЈ ГРАД!За пријаву је потребно навести: име и презиме, адресу, општину и за који дио такмичења се пријављујете: двориште, балкон или излог.

Рок за достављање пријава је 25. септембар 2019. године, а право учешћа на конкурсу имају сва правна и физичка лица са територије ове двије општине, осим чланова комисије и њихове родбине!

ПРОБУДИМО СЕ СВИ ЗАЈЕДНО И УЉЕПШАЈМО СВОЈ ГРАД!

ПОСЉЕДЊЕ ОБЈАВЕ