13.2 C
Lukavica

Јавни позив за пријаву интерпретатора (вокалних извођача) за међународни Омладински музички фестивал “Источна Илиџа 2023”

Јавна установа „Центар за културу и информисање“ Источна Илиџа расписује

Ј А В Н И П О З И В

за пријаву интерпретатора (вокалних извођача)за међународни

Омладински музички фестивал „Источна Илиџа 2023.“

Услови конкурса за пријаву извођача на аудицију:

1. Право учешћа имају дјеца узраста од 6. разреда основних до 4. разреда средњих школа, у школској 2022/23. години из Босне и Херцеговине и Србије.

2. Извођачи, односно њихови родитељи или старатељи (за малољетне извођаче), достављају попуњен образац Пријаве, који се може наћи на веб и фејсбук страници Општине Источна Илиџа и фејсбук страници Центра за културу и информисање Источна Илиџа.

3. За малољетне извођаче уз попуњен образац Пријаве потребно је доставити

●Сагласност родитеља/старатеља за учешће на фестивалу

●Сагласностродитеља/старатеља а фотографисање и снимање извођача

Обрасци сагласности се такође могу наћи на веб и фејсбук страници Општине Источна Илиџа и фејсбук страници Центра за културу и информисање Источна Илиџа.

Конкурс је отворен до 16. јуна 2023. године.

Начини критеријуми оцјењивања такмичења дефинисани су у Правилнику фестивала који је објављен на веб и фејсбук страници Општине Источна Илиџа и фејсбук страници Центра за културу и информисање Источна Илиџа. Такмичари пјесме које пријављују за аудицију бирају по слободном избору, а изводе их без инструменталне пратње „a cappella“. На фестивалу се бирају два лауреата, публике и стручног жирија. Награде које су предвиђене за лауреате су новчана награда, дефинисана Правилником, значајна медијска промоција и снимање професионалног студијског аудио/видео записа.

Пријаве слати на адресу Јавне установе „Центар за културу и информисање“Источна Илиџа: Трг Илиџанске бригаде 23. Источна Илиџа 71123 или на мејл адресу: centarzakulturu.istocnailidza@gmail.com уз назнаку Пријава интерпретатора за Међународни омладински музички  фестивал „Источна Илиџа 2023.“ Такође ученици Пријаве могу доставити и у управу свих основних и средњих школа у Источној Илиџи и Источном Новом Сарајеву.

Тачно мјесто и вријеме аудиције ће бити накнадно објављени на веб и фејсбук страници Општине Источна Илиџа и фејсбук страници Центра за културу и информисање Источна Илиџа, као и у средствима јавног информисања.

Правилник фестивала

Сагласност за фотографисање

Сагласност за учешће

Пријава

Информације на телефон: +387 66372460

Мејл: centarzakulturu.istocnailidza@gmail.com

ПОСЉЕДЊЕ ОБЈАВЕ